Ervaringen van opdrachtgevers

Af en toe is het gewoon fijner om te lezen wat anderen zeggen

Dyan Tjon oprichter en eigenaar Barblog.nl - Mensen nemen nu vlotter contact op via het beknopte formulier of bellen met hun specifieke vraag.

'Landingspagina optimalisatie' in eerste instantie zomaar een term die verscheen op de mindmap toen ik samen met Tadeusz ging kijken hoe we meer sales uit de website konden genereren. Ik kon toen nog niet weten wat voor betekenis het zou krijgen als we de actie zouden uitrollen. Nu weet ik dat het opvallend meer aanvragen heeft gebracht in een korte tijd. De website 'werkt' en levert op. Eerder werd er vooral tijd en energie besteed aan wat wij graag wilden vertellen, hoe wij denken over onze service, hoe leuk we dat vinden en wat we allemaal van plan zijn in de toekomst. Liefst allemaal verpakt op de landingspagina. Veel Vertellen leek het motto. De potentiële opdrachtgever echter bezoekt de pagina heel gericht. Deze is op zoek naar een oplossing. Meestal bestaat hierover zelfs aan een idee. Kan hij of zij dit in een oogopslag vinden en bereiken? Is er een knop om een gerichte prijsopgaaf aan te vragen? Met dit inzicht is de landingspagina geoptimaliseerd door conversieheld.nl

Eefje IJsselstein, wedding en event planner: Je zou hem bijna een compagnon kunnen noemen. Een persoon die het beste uit jouw bedrijf naar boven wilt halen.

Tadeusz de Ruijter helpt je bij jouw unieke ondernemers pad. Hij kan zich goed in jou verplaatsen en visualiseert wat jij uit wilt stralen. Precies de reden waarom wij samen mijn website hebben gemaakt. Je zou hem bijna een compagnon kunnen noemen. Een persoon die het beste uit jouw bedrijf naar boven wilt halen. Persoonlijk kan ik zeggen dat hij bij mij veel sterke punten naar boven heeft gehaald. Hij heeft mij in laten zien dat mijn enthousiasme, mijn manier van ondernemen en hoe ik in het leven sta, veel mensen inspireert! Zonder Tadeusz had ik deze kracht niet compleet gezien. Ik weet nu echt precies wat ik leuk vind & waar ik enorm goed in ben! En dan staat er ineens een nieuwe website! Dit samen met een goede focus & nieuwe lading energie. Dit maakt het ondernemen nog leuker. Met zelfvertrouwen lukt het nu om mijzelf te “verkopen”. Evy is een brand! Dat heeft Tadeusz mij in laten zien!

Boy Dalebout, verhuur partytenten - Binnen enkele minuten was het duidelijk dat dit mij wat moois zou gaan bieden.

Toen ik opzoek was naar een websitevan deze tijd. Kwam ik Tadeusz de Ruijter tegen via een lokale advertentie. Tijdens de eerste kennismaking via de telefoon merkte ik op dat Tadeusz de Ruijter erg creatief is en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Binnen enkele minuten was het duidelijk dat dit mij wat moois zou gaan bieden. Ik was opzoek naar een website die modern oogt en gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker. Tijdens de ontwikkeling van de website ben ik goed op de hoogte gehouden betreft de vorderingen. Wat erg handig is om direct feedback te leveren. Door goede begeleiding tijdens de eerste weken. Ben ik nu in staat om de website geheel op eigen kracht te onderhouden en te beheren. Ik ben uiterst tevreden en mocht de toekomstige klant om een nieuwe site vragen, dan zou ik geen moment twijfelen.

Martino Pelupessy, online ondernemer - Tadeusz heeft veel kennis op het gebied van online media. Hierdoor kan hij de juiste ins en outs geven. Het is altijd fijn om met hem samen te werken.

Tadeusz de Ruijter heeft mij zowel persoonlijk als zakelijk geholpen. Dit gaat van inspiratie en motivatie tot aan web, design en management. Zijn houding is zeer persoonlijk en oprecht. Tadeusz heeft veel kennis op het gebied van online media. Hierdoor kan hij de juiste inside geven waar nodig. Het is altijd fijn om met hem samen te werken. Tadeusz heeft altijd een goed streven. Hij begrijpt wat jij wilt bereiken en kan dat om zetten naar een uiteindelijk product, project of visie. Hij blijft mij inspireren met zijn zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, doelgerichtheid en humor.

Bobby de Graaf, upcoming professional DJ - Ik denk dat 1 van de tofste dingen waar Tadeusz mee kwam het logo van Bobby Rock was. Dit logo wordt overigens nog steeds gebruikt en hier zijn we hem super dankbaar voor.

Tadeusz de Ruijter zat heel dicht op het project Bobby Rock die wij samen met een aantal vrienden, ik denk zo'n 4 jaar geleden, begonnen zijn. Tadeusz was verantwoordelijk voor de media. Hier vielen oa onder de website, social media uitstraling, fotoshoots bewerken en mailcampagnes. Ik denk dat 1 van de tofste dingen waar Tadeusz mee kwam het logo van Bobby Rock was. Dit logo wordt overigens nog steeds gebruikt en hier zijn we hem super dankbaar voor. Tadeusz de Ruijter, stond onmiddellijk klaar zodra je hem nodig had. Denk ook omdat hij zelf zag dat het een tof project was. Ik raad dus iedereen met een tof project aan om Tadeusz te benaderen!

Faris vd Lisdonk, illustrator - Ik heb echt geleerd om dingen niet meer uit te stellen, maar gewoon te doen!

Tadeusz de Ruijter is iemand die mensen kan inspireren door zijn mensen en marketingkennis, ook bij mij! Tadeusz heeft mij middelen gegeven waar ik als persoon meer in kan verdiepen. Ik heb ook kunnen inzien hoe ik beter met mijn struikelblokken om kan gaan. Daarnaast is hij altijd oprecht waardoor ik mijn werk nog beter kan maken dan dat het al was. Tadeusz is altijd opzoek naar groei. Dit is mij opgevallen tijdens onze intensieve samenwerking. Hij weet hoe zijn business in elkaar zit en weet hier goed naar te handelen. Is daarnaast uiterst georganiseerd en heeft een goed overzicht over wat er gedaan moet worden. Ik heb echt geleerd om dingen niet meer uit te stellen, maar gewoon te doen!

Een greep uit mijn portfolio

Wil jij weten waarom je site onvoldoende verkoopt?

Mail mij je gegevens, dan neem ik contact met je op.

Ik heb deze maand nog maar plek voor “2” ondernemers