Conversie verhogen traject

Als je wilt dat bezoekers doorklikken in plaats van wegklikken, moet je zorgen voor een overtuigende eerste indruk.

Heb je het idee dat jij online meer kunt verkopen? Maar heb je geen idee hoe je dit doet? Zet mij dan in als conversie optimalisatie specialist. Tijdens het conversie verhogen traject neem ik je website grondig onder handen. Aan het eind heb je een site waarmee je aanzienlijk positievere salesresultaten behaalt.

Stap 1. Conversie analyse

 

Eerst moet ik vaststellen waarom je website niet beter presteert. Ik moet ontdekken waar de knelpunten zitten. Uit de conversie analyse komt een lijst met verbeterpunten en een lijst met aanbevelingen. Samen vormt dit de basis voor het conversie verhogen traject.

 

» Lees meer over de conversie analyse

Stap 2. De conversie verhogen

 

De resultaten uit de conversie analyse zullen aangeven welke pagina’s of onderdelen aangepakt moeten worden. Wat de meeste ondernemers van mij vragen is een herontwerp van deze pagina’s of onderdelen. Wat mij opvalt is dat een herontwerp goed werkt voor de beeldvorming van mijn klanten. Je ziet namelijk meteen wat de optimalisatie voor de website doet.

Stap 3. Van ontwerp naar digitaal product

 

Met alleen een ontwerp kom je er niet. Het ontwerp moet ook omgezet worden naar een digitaal product. Maak je vooral geen zorgen. Je kunt dit onderdeel ook aan mij overlaten. Ik zorg er persoonlijk voor dat alle punten goed uitgewerkt worden.

 

Doe je het liever zelf? Of laat je het door iemand anders doen? Geen probleem. Ik lever alle werkbestanden verzorgd en netjes aan.

Stap 4. Installeren van handige conversie tools

 

Bij een conversie verhogen traject hoort ook het installeren van handige conversie tools. Ik installeer tools zoals google analytics, heatmaps, clickmaps en review systemen. Op deze manier kunnen wij in de toekomst nog meer de conversie verhogen.

Stap 5. Testen

 

Heb je al een hoog aantal bezoekers? Dan is je website geschikt voor de conversie verhogen test. Oftewel A/B testing. Dit is een aanvullende stap in het traject.

 

Met een conversie verhogen test optimaliseer ik stap voor stap je website. Ik test bijvoorbeeld de boodschap die de bezoeker het meest activeert, welke tekst op de bestel knop hoort te staan en wat het effect is van het toevoegen van referenties of sociale media.

 

Het voordeel van een conversie verhogen test is dat we het gedrag van de bezoeker meten zonder dat ze het door hebben. We kunnen dus heel snel zien welke aanpassing het beste voor je website werken. Zonder enig budget vrij te maken voor technische uitwerking.

Vragen?

Heb je vragen over het optimalisatie traject? Stuur me dan een berichtje.
tadeusz-de-ruijter
Of bel mij op 06 203 70 451

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Mijn klanten bestand

Waarom kies je voor mij?

10 jaar ervaring in usability design

Van het bouwen van zinvolle websites tot aan het bedenken van media oplossingen. Mijn adviserende rol wordt als zeer prettig ervaren.

Werken vanuit de consumenten psychologie

Ik werk vanuit psychologische inzichten. Wanneer je weet wat er zich in het brein van je klant afspeelt, kun je echt stappen maken.

Meer conversie garantie

Ik garandeer meer conversie. Mocht ik geen resultaten behalen binnen onze samenwerking dan betaal je minder of helemaal niks.

Jij bent mijn compagnon, Jij staat voor mij op nummer 1

Jij krijgt mijn volledige aandacht. Binnen onze samenwerking sta jij op nummer 1. Samen zorgen wij dat je op een hoger niveau terecht komt.

Werken vanuit een passie en specialisme

Door mijn specialisme ben ik 24/7 met mijn vakgebied bezig en ken ik de vele ins & outs. Alleen het beste resultaat is goed genoeg.

Netwerk met specialisten die ik kan inzetten

Een groot scala van inzetbare specialisten. Van internet marketeers tot aan magento specialisten staan voor jou klaar.

Verhalen van andere ondernemers

Je zou hem bijna een compagnon kunnen noemen. Een persoon die het beste uit jouw bedrijf naar boven wilt halen.

Tadeusz kan zich goed in jou verplaatsen en visualiseert wat jij uit wilt stralen. Precies de reden waarom wij samen mijn website hebben gemaakt. Dit samen met een goede focus & nieuwe lading energie. Met zelfvertrouwen lukt het nu om mijzelf te “verkopen”. Evy is een brand!

Binnen enkele minuten was het duidelijk dat dit mij wat moois zou gaan bieden.

Ik was opzoek naar een website die modern oogt en gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker. Tijdens de ontwikkeling van de website ben ik goed op de hoogte gehouden betreft de vorderingen. Wat erg handig is om direct feedback te leveren. Door goede begeleiding tijdens de eerste weken. Ben ik nu in staat om de website geheel op eigen kracht te onderhouden en te beheren.

Tadeusz heeft veel kennis op het gebied van online media.

Hierdoor kan hij de juiste inzichten geven waar nodig. Het is altijd fijn om met hem samen te werken. Tadeusz heeft altijd een goed streven. Hij begrijpt wat jij wilt bereiken en kan dat om zetten naar een uiteindelijk product, project of visie. Hij blijft mij inspireren met zijn zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, doelgerichtheid en humor.

Ik heb echt geleerd om dingen niet meer uit te stellen, maar gewoon te doen!

Tadeusz is iemand die mensen kan inspireren door zijn mensen en marketingkennis. Tadeusz heeft mij middelen gegeven waar ik als persoon meer in kan verdiepen. Ik heb ook kunnen inzien hoe ik beter met mijn struikelblokken om kan gaan. Daarnaast is hij altijd oprecht waardoor ik mijn werk nog beter kan maken dan dat het al was.

Ben jij er klaar voor om je site winstgevend te maken?

Mail mij je gegevens, dan neem ik contact met je op.

Ik heb deze maand nog maar plek voor “2” ondernemers