Conversie analyse

Hoe komt het dat je niet meer sales of leads uit je website haalt?

Voordat je werkelijk kan starten met conversie optimalisatie moet je eerst weten wat er op dit moment fout gaat. Waarom verkoop je minder dan je had gehoopt? Kunnen bezoekers wel de juiste informatie vinden? Welke twijfels hebben bezoekers nu voordat ze iets van je willen kopen?

In een conversie analyse geef ik persoonlijk antwoord op deze en meer vragen. De antwoorden krijg je vervolgens in de vorm van een visuele handleiding. Na een conversie analyse snap je precies hoe je zelf je huidige website kunt verbeteren om zo meer sales en leads binnen te halen. Geheel op eigen tempo.

Wat krijg je bij een conversie analyse?

Een overzichtelijke handleiding met de resultaten, verbeterpunten en inzichten om de verkoop van je site te optimaliseren. Ik leg in deze handleiding precies uit hoe en wat je moet verbeteren.

Een lijst met bewezen verbeterpunten die je direct kan toepassen op je site. Deze hoeven niet A/B getest te worden. Hierin is een prioriteit aangebracht, zodat je weet welke wijzigingen de meeste impact zullen hebben op de verkoop.

Een introductie tot verschillende conversie tools zoals Google Analytics, heatmaps, clickmaps, review systemen voor zover deze nog niet zijn ingezet. Op deze manier kun je in de toekomst meer met conversie optimalisatie doen.

Overleg en Coaching: uiteraard nemen we samen de resultaten en vervolgstappen door. Mocht je ergens niet uitkomen dan help ik je bij het implementeren van de oplossing. Of bij het instellen van je google analytics account.

Ik geef altijd graag iets extra's. Bij een conversie analyse bekijk ik ook of je website SEO vriendelijk is. Mocht ik verbeterpunten ontdekken dan krijg je deze er ook gewoon bij.

Wanneer is een conversie analyse iets voor jou?

 

Je hebt een klein budget. Maar je wilt toch iets doen aan conversie optimalisatie. Ik analyseer en jij voert zelf uit.

 

Wanneer jij zelf een website of webshop beheert. De conversie analyse is dus ook geschikt voor het verbeteren van je webshop.

 

Je wilt weten hoe een professionele conversie specialist naar je website kijkt en jij wilt advies van deze specialist.

 

Je wilt meer omzet en leads via je site. Maar je weet niet precies waar je moet beginnen. Door mijn visuele handleiding weet je precies waar je kunt beginnen.

 

Je wilt een conversie analyse gebruiken als eerste stap in een conversie optimalisatie traject.

Je investering betaalt zich dubbel en dwars terug

 

Met de aanpassingen die je dankzij de conversie analyse maakt, pluk je ook in de toekomst de vruchten. Je website zal niet alleen nu voor meer leads of sales zorgen. Maar ook in de toekomst.

Vragen?

Heb je vragen over de conversie analyse? Stuur me dan een berichtje.
tadeusz-de-ruijter
Of bel mij op 06 203 70 451

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Mijn klanten bestand

Waarom kies je voor mij?

10 jaar ervaring in usability design

Van het bouwen van zinvolle websites tot aan het bedenken van media oplossingen. Mijn adviserende rol wordt als zeer prettig ervaren.

Werken vanuit de consumenten psychologie

Ik werk vanuit psychologische inzichten. Wanneer je weet wat er zich in het brein van je klant afspeelt, kun je echt stappen maken.

Meer conversie garantie

Ik garandeer meer conversie. Mocht ik geen resultaten behalen binnen onze samenwerking dan betaal je minder of helemaal niks.

Jij bent mijn compagnon, Jij staat voor mij op nummer 1

Jij krijgt mijn volledige aandacht. Binnen onze samenwerking sta jij op nummer 1. Samen zorgen wij dat je op een hoger niveau terecht komt.

Werken vanuit een passie en specialisme

Door mijn specialisme ben ik 24/7 met mijn vakgebied bezig en ken ik de vele ins & outs. Alleen het beste resultaat is goed genoeg.

Netwerk met specialisten die ik kan inzetten

Een groot scala van inzetbare specialisten. Van internet marketeers tot aan magento specialisten staan voor jou klaar.

Verhalen van andere ondernemers

Je zou hem bijna een compagnon kunnen noemen. Een persoon die het beste uit jouw bedrijf naar boven wilt halen.

Tadeusz kan zich goed in jou verplaatsen en visualiseert wat jij uit wilt stralen. Precies de reden waarom wij samen mijn website hebben gemaakt. Dit samen met een goede focus & nieuwe lading energie. Met zelfvertrouwen lukt het nu om mijzelf te “verkopen”. Evy is een brand!

Binnen enkele minuten was het duidelijk dat dit mij wat moois zou gaan bieden.

Ik was opzoek naar een website die modern oogt en gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker. Tijdens de ontwikkeling van de website ben ik goed op de hoogte gehouden betreft de vorderingen. Wat erg handig is om direct feedback te leveren. Door goede begeleiding tijdens de eerste weken. Ben ik nu in staat om de website geheel op eigen kracht te onderhouden en te beheren.

Tadeusz heeft veel kennis op het gebied van online media.

Hierdoor kan hij de juiste inzichten geven waar nodig. Het is altijd fijn om met hem samen te werken. Tadeusz heeft altijd een goed streven. Hij begrijpt wat jij wilt bereiken en kan dat om zetten naar een uiteindelijk product, project of visie. Hij blijft mij inspireren met zijn zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, doelgerichtheid en humor.

Ik heb echt geleerd om dingen niet meer uit te stellen, maar gewoon te doen!

Tadeusz is iemand die mensen kan inspireren door zijn mensen en marketingkennis. Tadeusz heeft mij middelen gegeven waar ik als persoon meer in kan verdiepen. Ik heb ook kunnen inzien hoe ik beter met mijn struikelblokken om kan gaan. Daarnaast is hij altijd oprecht waardoor ik mijn werk nog beter kan maken dan dat het al was.

Wil jij weten waarom je site onvoldoende verkoopt?

Mail mij je gegevens, dan neem ik contact met je op.

Ik heb deze maand nog maar plek voor “2” ondernemers